27310 25025 Δωρεάν μεταφορικά άνω των 200 ευρώ (χωρίς ΦΠΑ) ανεξαρτήτως βάρους
Επιλογή Σελίδας

Τρόποι Αποστολής

Οι διαθέσιμοι τρόποι αποστολής είναι:

Η εταιρεία μας καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια αποστολής των προϊόντων στους πελάτες της εντός του αναγραφόμενου χρόνου, σε περίπτωση όμως καθυστέρησης για οποιονδήποτε λόγο, η Εταιρεία δεν αναγνωρίζει την ύπαρξη οποιασδήποτε ευθύνης.

Αποστολή με Γενική Ταχυδρομική  

Αποστολή μέσω courier με χρεώσεις όπως αναγράφονται κατά την διάρκεια της καταχώρησης της παραγγελίας.

Οι αποστολές μέσω Γενικής Ταχυδρομικής παραδίδονται εντός 2-5 εργάσιμων ημερών. Σε περίπτωση που ή παραγγελία σας ενδέχεται να καθυστερήσει περισσότερο, θα σας ενημερώσουμε για την εξέλιξή της.

Οι χρόνοι παράδοσης της παραγγελίας μπορούν να διαφοροποιηθούν ανάλογα με τις συνθήκες, όπως απεργίες ή ακραία καιρικά φαινόμενα.Στους χρόνους παράδοσης δεν προσμετρούνται σαββατοκύριακα και αργίες.Τα εμπορεύματα ταξιδεύουν για λογαριασμό και με ευθύνη του πελάτη. Η εταιρία μας δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για τυχόν ζημιές που θα προκληθούν κατά την μεταφορά.Σε περίπτωση άρνησης παραλαβής, είμαστε αναγκασμένοι να χρεώσουμε τα έξοδα μεταφοράς.

Στην περίπτωση που έχουν υπολογιστεί λάθος τα έξοδα μεταφορικών από το site, θα ενημερωθείτε τηλεφωνικά για την σωστή χρέωση.

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 200 ευρώ χωρίς ΦΠΑ.

Σε περίπτωση που η παραγγελία σας έχει καθυστερήσει ή για οποιονδήποτε άλλο λόγο, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας, στα τηλέφωνα της εταιρείας Τηλ.: 2731025025 είτε με email : leofilipp49@gmail.com